ИСКАНЕ за отмяна заплащането на  членски внос за 2020-та г. за всички членове на АЕБ

Уважаеми колеги и приятели,

Поради кризата с пандемията причинена от вируса COVID-19, мнозина от нас загубиха работа и доходи. Поставени сме пред неизвестно бъдеще, а възстановяването в туристическия бранш можем да очакваме най-рано през 2021-ва. Финансовото състояние на повечето от нас, поставя в затруднение заплащането на ежедните разходи, а липсата на перспектива ни принуждава да търсим работа извън сферата на туризма. В продължение на години, всички ние лоялно сме заплащали членски внос на АЕБ.

С настоящата публикация, официално подавам ИСКАНЕ до Управителния Съвет на АЕБ за отмяна заплащането на  членски внос за 2020-та г. за всички членове на Асоциацията или намаляването му до символичната сума от 5,00 лв.

Силно се надявам, това ми искане да бъде подкрепено както  от Вас, така и от УС на АЕБ.

 

С пожелания да бъдете здрави,

Любен Ханджиев – екскурзовод с нидерландски език

Споделете вашето мнение:

Коментари (2)

  • Това е едно разумно решение, в предвид създалата се обстановка. Прогнозите за съживяване на туризма са за 2021 година. А не всички екскурзоводи имаме допълнителни доходи. Аз лично нямам, но това не ми попречи да заплатя членския внос за 2020 г., въпреки че поради здравословни проблеми отказвах работа и реално от края на септември почти не съм работила. Нека и ръководството на АЕБ да се опита да разбере това и да се ограничат разходите до минимум.

    • Благодаря за подкрепата! За жалост, поради апатичното настроение сред колегите от бранша, получих едва няколко отговора.
      Надявам се ЪС на АЕБ да излезе със становище. Поздрав…